Поділитись:

З дитиною в машині: у Ковелі п'яний «без прав» «літав» по місту (фото)

Субота, 26 серпня 2023, 18:31
З дитиною в машині: у Ковелі п'яний «без прав» «літав» по місту (фото)

У Ковелі напередодні комендантської години п'яний водій «без прав» на ВАЗі «літав» по місту. В салоні машини була дитина.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області. 

«Вчора, напередодні комендантської години, патрульні Ковеля зупинили автомобіль ВАЗ на вулиці Шума. Транспортний засіб рухався в темну пору доби без увімкнених фар та не надав перевагу у русі службовому автомобілю, який перебував на головній дорозі», – йдеться у повідомленні. 

Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у салоні авто маленьку дитину, а у керманича помітили ознаки алкогольного спʼяніння. Чоловік пройшов огляд на місці, Drager показав результат — 2,05 проміле. Також охоронці порядку зʼясували, що водій немає права керування та документів на автомобіль.

На правопорушника інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 122 (Ненадання переваги у русі), за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не предʼявила документи), за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом, особою яка не має права керування) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) КУпАП.

З дитиною в машині: у Ковелі п'яний «без прав» «літав» по місту (фото)З дитиною в машині: у Ковелі п'яний «без прав» «літав» по місту (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів