У Луцьку просять терміново добудувати школу

Понеділок, 27 лютого 2017, 11:56

У Луцьку просять терміново добудувати КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради››.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Наталія Сливка 24 лютого.

Батьківський колектив КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради›› просить якнайшвидше добудувати школу № 13, а саме ту частину, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних кімнат та чотири спальні кімнати для школи І ступеня.

Зі слів автора петиції, на сьогодні ЛЗОШ № 13, я якій навчається 515 учнів у дві зміни, повністю перевантажена, адже проектна потужність блоку класних приміщень корпусу № 2 становить 300 учнів, а корпусу № 1 – 60 учнів. Проте згідно з технічним висновком 2016 ріку частина навчального корпусу № 1 із дерев'яних конструкцій підлягає знесенню, приміщення спортивного залу визнане незадовільним.

"Школярі змушені переходити з корпусу в корпус: у спортивний зал, у бібліотеку, у їдальню, яка знаходиться в зовсім окремому приміщенні, а для отримання медичної допомоги учні молодшої ланки мусять іти в корпус № 2. Все це не тільки створює великі незручності для школярів та педагогів, а й становить потенційну небезпеку для здоров'я учнів в осінньо-зимовий період", – зазначається у зверненні.

Нагадаємо: аби петицію розглянули депутати Луцької міської ради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До слова, упродовж чотирьох днів звернення вже підписали 378 лучан.

До кінця збору підписів залишилось