Поділитись:

Чому співак Parfeniuk відмовився співпрацювати з гуртом «KALUSH» (ексклюзивне інтерв'ю у Луцьку)

П'ятниця, 25 серпня 2023, 23:04
Чому співак Parfeniuk відмовився співпрацювати з гуртом «KALUSH» (ексклюзивне інтерв'ю у Луцьку)

У Луцьку дав свій перший концерт в рамках сольного туру Україною молодий виконавець Ілля Парфенюк, відомий усім як Parfeniuk. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» поспілкувались зі співаком і дізнались, чому він відмовився співпрацювати з переможцями Євробачення-2022, гуртом «KALUSH».

«Це питання всюди. Як я тільки «завірусився», то всі почали писати. Серед них був і гурт «KALUSH», і пропонував мені співпрацю. Просто я відмовився, бо мені було не цікаво, от і все. Я роблю своє, свій напрямок якийсь. Хочу змінить щось в цій індустрії», – сказав  Ілля Парфенюк.

Співак свого часу писав свої треки російською, проте зараз в його текстах тільки українська. Він наголосив, що до тих, хто досі пише і співає свої пісні російською, ставиться негативно.

«Це зовсім неумісно. В такий складний час для всіх. Хтось випускає досі. Є такі артисти, я їх не слухаю просто. Ну, такі є – я про них чую, про них постійно балакають. Я проти. Я перейшов одразу. Почав писати треки українською. І навіть краще почав звучати», – наголосив музикант. 

Детальніше – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів