У Луцьку Multiplex запрошує на прем'єри фільмів: яких саме*

П'ятниця, 25 серпня 2023, 21:41

У Луцьку кінотеатр Multiplex, що знаходиться в РЦ «Промінь» запрошує на прем'єри фільмів. 

Довбуш Карпати 

 

Початок 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша.

 Звіротачки 

 

Кажуть, не машина виграє перегони, а водій! Але й йому треба стати єдиним цілим зі своєю тачкою. Маленький Жи обожнює перегони та поважає зіркового гонщика Арчі, який нехтує правилами та зневажає суперників. І тому Жи повинен виграти головні перегони сезону за будь-яку ціну. На нас чекають дивовижні дороги, найкращі друзі та неймовірні Звіротачки! 

Остання подорож «Деметри» 

 

 Моторошна історія, заснована на класичному романі Брема Стокера «Дракула». «Остання подорож Деметри» розповідає жахливу історію про торгове судно «Деметра», яке було зафрахтоване для перевезення приватного вантажу – п’ятдесяти немаркованих дерев’яних ящиків – із Румунії до Лондона.

У прокаті залишаються: 

  • Оппенгеймер 
  • Барбі 
  • Синій Жук 
  • Кудлаті перці 
  • Ґран Туризмо 

 Скоро у кіно: 

Праведник 3: Остання глава у кіно з 31 серпня