Поділитись:

Волинянин під час сварки через курей вдарив сусідку граблями по голові

П'ятниця, 25 серпня 2023, 19:44
Волинянин під час сварки через курей вдарив сусідку граблями по голові

У Старій Вижівці судили чоловіка, який через курей вдарив сусідку граблями по голові.

Про це йдеться в Єдиному державному судовому реєстрі, – пише Insider Media.

7 липня близько 20:00 між сусідами на вулиці Підрічна стався конфлікт, який переріс у рукоприкладство. Під час сварки обвинувачений вдарив потерпілу робочою частиною граблів, тобто умисне наніс їй один удар по голові, один удар по кисті правої руки та один удар по нижній частині спини та правої сідниці, спричинивши тілесні ушкодження потерпілій.

Обвинувачений розповів, що конфлікт із потерпілою триває понад рік через його курей. Бо вони інколи забігають на земельну ділянку комунальної власності, де потерпіла висаджує квіти. Того дня під вечір, чоловік ходив по своєму подвір'ї, а його дружина поїхала велосипедом нарвати гороху та зустріла потерпілу, з якою розпочалася голосна словесна перепалка. Хоча останній рік він взагалі не розмовляє із потерпілою, але не міг стриматися та підбіг із пластмасовими граблями до потерпілої, штовхнув її у спину та вдарив, бо у його напрямку полетів совок для сміття потерпілої. В той час свідків не було. Згодом на крик жінки збіглися люди. Вони викликали швидку медичну допомогу та поліцію.

Вину визнає повністю, кається.

Сусідка ж вимагає сплати 1525,50 грн матеріальної шкоди та 30 000 грн – моральної.

Суд визнав чоловіка винним та зобов’язав сплатити матеріальну шкоду потерпілій, а моральну частково – 5 000 грн. Також на користь державі з нього стягнуть 850 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів