Поділитись:

Заступник Гунчика оприлюднив 5 фактів про мера Ковеля

Понеділок, 27 лютого 2017, 10:17
Заступник Гунчика оприлюднив 5 фактів про мера Ковеля

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук навів п'ять фактів, які демонструють чому відносини Ковельського міського голови Олега Кіндера та атовців – "напружені".

Про це він написав на своїй сторінці у "Facebook".

"Олег Олексійович постійно вимагає у мене доказів того, що він не на боці АТОвців. На думку мера, у нього з ковельськими героями дуже ПОВАЖНІ та ДОВІРЛИВІ стосунки. А я нібито зводжу наклеп… Гаразд. Тоді пропоную увазі міського голови конкретні факти", – каже Кошарук.

"1. Зволікав з наданням земельної ділянки першому загиблому в АТО Олександру Артемуку. ("Учасники АТО досі чекають допоки депутати нададуть їм обіцяну землю", "Ковель сьогодні", № 49 від 18 грудня 2014 р.).
2. Неодноразово наголошував, що надавати землю учасникам АТО – це ініціатива Держземагенства і місцева влада до цього стосунку не має. (63 сесія міської ради, перше пленарне засідання, "Жінки та матері учасників АТО поставили владу на місце", "Ковель сьогодні", №47 від 4 грудня 2014 року).
3. Виступав за те, аби надавати АТОвцям земельні ділянки без розробленого ПДП. Натомість уже сформовані земельні ділянки в хороших місцях не проти роздавати невідомим особам. ("Ковельрада обманює учасників АТО в питанні землі, – депутати" http://kowel.rayon.in.ua/…/17740-kovelrada-obmaniue-uchasni…), ("Земля для учасників АТО "зависла" "у повітрі", "Ковель сьогодні" №40 від 6 жовтня 2016 р.), (http://volyninfo.com/posadovtsyam-meriyi-u-koveli-zakidayu…/).
4. Свідомо не голосував за окремі проекти рішень, якими надавалася земля АТОвцям. (http://artushenko.blogspot.com/2017/02/blog-post_11.html).
5. Підтримував "дерибан" землі на території військкомату. Не вважає за потрібне передавати в безоплатне користування майновиий комплекс Ковельського міського об'єднаного військового комісаріату по вулиці Грушевського, 12 (будівлі, гаражі, асфальтований майданчик разом із обнесеним навколо парканом) задля потреб військових", – сказано в дописі.

Надрукувати
мітки:
коментарів