Поділитись:

Вбила і потопила: на Рівненщині вчительку підозрюють у вбивстві своїх синів (відео)

П'ятниця, 25 серпня 2023, 09:20
Вбила і потопила: на Рівненщині вчительку підозрюють у вбивстві своїх синів (відео)

На Рівненщині 24 серпня поховали двох малолітніх братів, яких напередодні дістали мертвими із кар'єру.

Їхню матір затримали. Односельці розповідають, що жінка не приховувала своєї причетності до смерті дітей, – пише Суспільне. 

Жителька села Сопачів Оксана Федіна розповіла: жінка зізналась їй, що вкинула у воду двох своїх синів. Хлопців взявся рятувати їхній батько, йому допомагав староста села Сергій Бойко.

«Кажу: Віта, що ти наробила? А вона каже: «Оксана, якщо ти хочеш знати правду, то я тобі скажу так – спочатку я їх вбила. А потім потопила», – пригадала події 23 серпня Оксана Федіна.

Староста села Сопачів Сергій Бойко розповів, що дорогою на місце події дзвонили та просили адреналін:

«Ми приїхали, то вже Микола, тато, дістав і надавав першу медичну допомогу. А вона сиділа, тупо посміхалася. Людина, видно, що геть поїхав дах. Ми її просили: скажи, де друге? Вона не казала спочатку. Потім нам сказала, що вона кинула його далі. Ми десь 1,5 години качали дану дитину, але не врятували, на жаль. Десь через дві години Олег, знайомий мій, пірнув і дістав тіло другої дитини». 

Будинок сім'ї, як розповіли місцеві, поряд з кар'єром.

6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу у Сопачівський ліцей. Там до грудня 2022 року їхня мати працювала вчителькою англійської мови. Після шести років декретної відпустки вона повернулася до роботи, проте часто брала лікарняні, розповів директор закладу Василь Савчук:

«Медична книжка була завірена, була печатка "допущено до роботи", все. Без медкнижки ми б не могли її допустити до праці. Я не лікар і не знаю... Коли ми з нею спілкувалися, вона сказала, що не може працювати, що у неї немає сили з усім цим не справляється і написала заяву на звільнення за власним бажанням».

Хлопчиків похоронили без матері – її затримали поліцейські. У пресслужбі Нацполіції в області прокоментувати інцидент пообіцяли 25 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024