Поділитись:

«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)

Середа, 23 серпня 2023, 19:45
«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)

До Дня Незалежності України в Ризі (Латвія), відбудеться благодійний культурний проєкт «Ukraine. Residence of Freedom». Там покажуть й серію світлин Героя України, льотчика з Луцької бригади Вадима Ворошилова.

Анонс розмістили на інстаграм-сторінці Ukraine. Residence of FREEDOM.

Серія «KARAYA» Мар'яни Шафро  про українського героя Вадима Ворошилова, пілота, який мужньо захищав свою Батьківщину під час вторгнення Росії.

«Вадим Ворошилов збив 5 іранських дронів-камікадзе Shahed-136 та дві крилаті ракети. Його літак потрапив уламками, але він мужньо відводив його від людей перед тим, як він розбився. Вадиму вдалося евакуюватись з літака. Після цього він пройшов 8 км до сусіднього села, де попросив про допомогу», – йдеться в дописі. 

«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото)«Ukraine. Residence of Freedom»: у Латвії покажуть світлини льотчика з Луцької бригади (фото) 

Нагадаємо, Вадим Ворошилов продає винищувач МіГ-29 на якому здійснив свій перший політ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів