Поділитись:

ZEN.COM: швидкі грошові перекази в Україну з будь-якої країни світу*

Середа, 23 серпня 2023, 18:25
ZEN.COM: швидкі грошові перекази в Україну з будь-якої країни світу*

Відомий європейський фінтех-проєкт ZEN.COM тепер доступний і для жителів України. З липня 2023 року українці можуть легко та безпечно отримувати гроші з інших країн — варто лише завантажити та встановити застосунок ZEN.COM.

Послуги ZEN.COM: як працює сервіс

Скористатися перевагами сервісу можуть як власники рахунку або платіжної картки ZEN Mastercard®, так і клієнти різних українських банків, але перші мають суттєву перевагу — рахунок у мультивалюті. Це зручно, оскільки дає змогу здійснювати фінансові операції з 29+ різними валютами, зокрема USD, EUR, PLN та GBP, використовуючи один єдиний рахунок. Щоб отримати таку можливість, не доведеться відправлятися до банку чи збирати великий стос паперів. Треба всього лише завантажити застосунок ZEN.COM на телефон і пройти просту реєстрацію. Кілька секунд — і мультивалютний рахунок відкрито! Отримувати перекази з різних країн та надсилати кошти зі свого рахунку можна відразу!

Користуватися застосунком дуже просто. Щоб отримувати гроші в Україні, можна вибрати одну із систем грошових переказів:

  • ZEN Buddies;
  • SEPA;
  • SWIFT;
  • PrivatMoney.

Кожна має свої переваги, тож познайомитися з ними треба детальніше, аби зробити правильний вибір.

ZEN Buddies

Це власна система фінтех-проєкту, за допомогою якої можна здійснювати перекази, якщо одержувач і відправник використовують мобільний застосунок ZEN.COM. Щоб відправити кошти, потрібно лише знати номер телефону отримувача та вказати суму. Операція відбувається миттєво, а послуга надається абсолютно безкоштовно — жодних комісій за здійснення переказу сплачувати не потрібно.

Система переказів SEPA

Це достатньо легкий і зручний спосіб зняти гроші в Україні, проте підходить він тим, хто має справу з євро. Система SEPA актуальна лише для власників рахунків у Європейській економічній зоні. Крім того, деякі українські фінансові установи її не підтримують.

SWIFT-перекази

Популярні міжнародні перекази є безпечними та швидкими — гроші надходять у бажаній валюті миттєво. Особливість SWIFT — можливість самостійно вирішувати, хто сплачуватиме комісійні збори:

  • SWIFT OUR — одержувач;
  • SWIFT SHA — відправник та одержувач навпіл.

Система PrivatMoney

Перекази PrivatMoney за участі ZEN.COM — найвигідніший для українців спосіб одержати гроші з різних країн вдома. До 18 листопада 2023 року ані відправник, ані отримувач не повинні сплачувати жодних комісій. Така можливість у користувачів з’явилася завдяки співпраці фінтех-проєкту ZEN.COM із ПриватБанком — лідером банківських послуг на українському фінансовому ринку.

Отримати гроші українці можуть у євро, доларах або в національній валюті. Розробниками сервісу анонсовано, що скоро отримати переказ можна буде й у польських злотих. Основна перевага PrivatMoney як системи переказів — легкість, доступність і швидкість процедури. Щоб надіслати кошти, потрібно вказати лише ПІБ та номер картки чи рахунку.

Більше інформації шукайте на офіційному сайті zen.com.

Надрукувати
мітки:
коментарів