Поділитись:

Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)

Вівторок, 22 серпня 2023, 10:17
Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)

У Луцьку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися двоє 13-річних пішоходів та водій вантажівки.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилася у понеділок, 21 серпня, близько 19:00, на вулиці Глушець у Луцьку: перекинулася вантажівка з дерев'яними колодами.

Як повідомили у поліції, 53-річний лучанин, керуючи вантажівкою ЗІЛ, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на бордюр, автомобіль перекинувся. У результаті завантажені на нього дерев'яні колоди при падінні травмували двох 13-річних пішоходів. 

Тілесні ушкодження також отримав і водій вантажівки. 

Усім постраждалим надано медичну допомогу, ніхто не госпіталізувався.

Також внаслідок автопригоди механічні пошкодження отримав легковик Toyota, який рухався у зустрічному напрямку, водій автівки не постраждав. 

Вантажівку і деревину поліцейські вилучили.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото)Внаслідок перекидання ЗІЛа з колодами у Луцьку постраждали діти (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів