Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 19 серпня

Субота, 19 серпня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 19 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 19 серпня. 

Про те, що у Луцьку тримає дводенний фестиваль «Метушня»

Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 19 серпня 

«Метушня» – дводенний фестиваль, де локальні майстри та майстрині показують свої найкращі вироби, де можна послухати лекції з урбаністики, посмакувати найсмачнішою кухнею й навіть набити тату.

Захід триватиме два дні – 19 та 20 серпня. Сьогодні на локацію уже з'їхалися представники місцевої творчої спільноти, активна молодь та локальні бренди. На території фабрики «Лучанка», де колись виготовляли взуття, організаторам вдалось розмістити чимало підприємців.

Про те, що бізнес-тренерка з Луцька похизувалася фото з російським співаком

Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 19 серпня 

Бізнес-тренерка та івент-організаторка Марина Майко з Луцька запостила фото з російським співаком Олександром Малініним, назвавши його «дуже привітним».

Лучанка Марина Майко зараз живе та працює в Італії. У соцмережі вона запостила фото з відомим російським співаком Олександром Малініним.

Окрім цього, вона зганьбилася ще більше, заявивши, що підтримують і допомагають більше не українці, а «земляки ще й можуть вести себе гірше ка**пів». 

Про те, що Олицька селищна рада планує закупити курячі яйця по 50 гривень за штуку

Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 19 серпня 

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради, що на Волині, оголосив тендер на закупівлю 15 тисяч курячих яєць за 750 тисяч гривень.

До 31 грудня 2023 року селищна рада планує закупити 15 тисяч курячих яєць за очікуваною вартістю в 750 тисяч гривень. Якщо розділити суму закупівлі на кількість продукції, то виходить, що за одне яйце вони готові віддати 50 гривень. Замовником цього тендеру є відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму в Олицькій селищній раді. Контактною особою вказана начальниця відділу Юлія Марчук. Крім того, відділ освіти та культури оголосив декілька інших «продуктових тендерів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів