Поділитись:

Як полковник став солдатом: ексначальник міськвідділу пішов у Волинську бригаду ТрО (фото)

Субота, 19 серпня 2023, 14:11
Як полковник став солдатом: ексначальник міськвідділу пішов у Волинську бригаду ТрО (фото)

Колишній начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області пішов звичайним солдатом до бригади Волинської тероборони.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 100 окремої бригади ТрО.

Пан Роман на псевдо «Кисіль» – головний сержант другої стрілецької роти 50 окремого батальйону 100 окремої бригади ТрО.

Чоловік прийшов до війська звичайним солдатом, нині ж має військове звання сержанта. А ось за спеціальним званням Роман Володимирович – полковник. Адже багато років віддав службі в органах внутрішніх справ:

«Починав з дільничного інспектора міліції. Пройшов шлях до очільника Луцького міськвідділу. Закінчував службу начальником відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області», – розповідає теперішній тероборонівець.

Як полковник став солдатом: ексначальник міськвідділу пішов у Волинську бригаду ТрО (фото) 

При цьому пан Роман стверджує, що жодного дискомфорту від носіння спочатку солдатського, а тепер сержантського погона у війську не відчуває:

«Я не задумувався над цим ніколи. Прийшов у батальйон добровольцем в лютому 2022-го – бо це мій громадянський і чоловічий обов’язок. У першу чергу, мені сиділа в голові думка, що треба захищати Батьківщину. А в якому званні – це не є важливим. Головне – вигнати ворога з нашої землі. Щоб наші діти і внуки більше ніколи не бачили жахіть війни», – зазначив боєць.

На повернення «Кисіля» з Перемогою чекає велика родина: дружина, дві доньки, два зяті та троє онуків. А також пара чотирилапих улюбленців – німецький вівчар і киця-«британка».

«Для здобуття Перемоги ми ще маємо докласти неабияких зусиль. Але в переможному для нас закінченні війни я аніскільки не сумніваюся! Бо ми захищаємо своє. Ми ні на кого не нападали. Не зазіхали ні на чию землю, ні на чиї життя, свободу, майно... Тож ми неодмінно вийдемо на кордони України 1991 року – інших варіантів навіть не розглядаю! А зігнана мечем імперія безславно розпадеться і піде в небуття», – каже захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів