Поділитись:

Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»

П'ятниця, 18 серпня 2023, 14:29
Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»

Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику командира батальйону одної з військових частин Одещини, який майже рік змушував підлеглих будувати йому приватний будинок.

Так, з серпня 2022 року заступник командира військової частини дав вказівку бійцям замість виконання своїх обов’язків з оборони та захисту України, будувати для нього маєток під Одесою, – повідомили у пресслужбі ДБР.

Поки військовослужбовці працювали будівельниками, їм нараховувалась заробітна плата, як військовим. Таким чином державі завдано збитків на суму понад 2 млн грн.

«Наразі заступнику командира повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем та перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 426-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Процесуальне керівництво здійснює Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону», – йдеться у повідомленні.

Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту»Під Одесою військові будували маєток для начальника і отримували зарплату «з фронту» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів