Коридор із квітів та велика шана: удома востаннє зустрінуть волинського Героя Руслана Карпюка

Четвер, 17 серпня 2023, 12:50

У Торчинській громаді прощатимуться з загиблим захисником Русланом Карпюком.

Про час та місце зустрічі траурного кортежу повідомили на фейсбук-сторінці громади.

У п'ятницю, 18 серпня, очікують прибуття кортежу з тілом загиблого Героя. Орієнтовно о 10.30 год. траурний кортеж вирушить з Луцька в Торчин.
Попрощатися з Русланом Карпюком можна буде біля батьківської хати в Торчині близько 11.00год. Далі похоронний кортеж вирушить у церкву села Веселе. Поховають Руслана на кладовищі у Веселому.

Руслан Карпюк загинув 8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

«Зустріньмо гідно нашого ГЕРОЯ, сформувавши живий коридор від початку громади у селі Усичі до родинної хати та до останнього місця спочинку у Веселому.Вшануймо пам'ять загиблого! Це найменше,що ми можемо зробити», – закликали у громаді.

Місцеві жителі також прохали про квіти для Руслана, аби всипати ними живий коридор прощання. Усі, хто хоче долучитись, можуть принести їх до торчинської школи.

 

Нагадаємо, під час звільнення територій загинули чотири бійці ОЗСП «Любарт». В ході операції з звільнення української землі на одній з важких ділянок фронту героїчно загинули 4 бійця «Любарта»: «Роман «Ворон» Кужель, Вадим «Аркан» БельськийІгор «Джокер» СтасюкРуслан «Бєлий» Карпюк.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: