Поділитись:

Нацбанк презентував концепцію нового веб-сайту (відео)

П'ятниця, 24 лютого 2017, 18:32
Нацбанк  презентував концепцію нового веб-сайту (відео)

Національний банк України презентував фінансовій спільноті концепцію майбутнього веб-сайту НБУ.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

У презентації концепції взяли участь представники донорської організації – Агентства США з міжнародного розвитку USAID та підрядника компанії-розробника, а саме: заступник директора USAID Стівен Ринецкі, керівник програм фінансового сектору USAID Наталія Бережна, директор із стратегії ТОВ "Джая Діджитал" Сергій Бойчун.

Концептуальними особливостями нового сайту стануть:

• можливість швидкого та зручного доступу до будь-якої необхідної інформації;

• поява таких сервісів, як: "портал даних/аналітичний хаб", "кабінети банків";

• створення мікросайтів, орієнтованих на ефективну взаємодію з окремими цільовими аудиторіями.

Це істотно поліпшить взаємодію користувачів з Національним банком.

Окрім сучасного дизайну та покращеної навігації, оновлений сайт матиме адаптивну функціональність, завдяки якій елементи інтерфейсу, включаючи тексти, будуть автоматично пристосовуватись до розмірів екрану. Нові інструменти візуалізації даних полегшать доступ до статистики і розуміння ключових економічних індикаторів.

З "Особистого кабінету" користувачі зможуть надсилати запитання, звернення та отримати відповіді, записатись на відвідання події, формувати та зберігати набори даних, отримувати оперативні розсилання із заданою періодичністю. Сервіс пошуку дозволить швидко знайти певну фінансову установу та отримати довідкову інформацію про її фінансовий стан.

Читайте також: АМЕРИКАНЦІ ДАДУТЬ ГРОШІ НА РОЗРОБКУ НОВОГО ВЕБ-САЙТУ НБУ

Запуск нового інтернет-представництва центрального банку запланований на вересень цього року.

ДОВІДКОВО:

Проект розпочато рік тому. Обговорення потреб та концептуальних рішень з користувачами ресурсу – експертами, аналітиками, представинками засобів масової інформації – було стартом проекту.

За технічною допомогою задля залучення кращих практик центральних банків Національний банк звернувся до міжнародних донорів.

У цьому проекті ми отримали підтримку від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

За результатами відкритого конкурсу щодо відбору виконавця для розроблення нового веб-сайта, який було проведено Агентством США з міжнародного розвитку у 2016 році, переможцем визначено ТОВ "Джая Діджітал".

Відтак на початку 2017 року між проеком "Міжнародне партнерство заради фінансової стабільності" (IP-FSS), ТОВ "Джая Діджітал" та Національним банком було укладено контракт на розроблення нового веб-сайту.

Роботи фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку в рамках проекту "Міжнародні партнерства заради фінансової стабільності" (IP-FSS).

ТОВ "Джая Діджітал" – українська стратегічна агенція з цифрових технологій і маркетингу. У портфелі компанії, починаючи з 2010 року, уже понад 130 успішних проектів та веб-додатків із сфери фінансів, послуг, електронної комерції, видавничої справи тощо.

Проект "Міжнародне партнерство заради фінансової стабільності" (IP-FSS) – додатковий проект Агентства США з міжнародного розвитку в рамках регіональної програми "Регіональний економічний розвиток". Проект надає Національному банку міжнародну технічну допомогу за напрямком покращення комунікацій, зокрема щодо модернізації веб-сайта.

Надрукувати
мітки:
коментарів