Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 серпня

Середа, 16 серпня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 16 серпня. 

Про те, що льотчик Karaya з Луцької бригади продає МіГ-29 за 1000$

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 серпня 

Герой України, льотчик з Луцької бригади Вадим Ворошилов продає винищувач МіГ-29, на якому здійснив свій перший політ.

Світлини розмістив інстаграм-сторінці abrams_store.

«В руках у нього модель літака МіГ-29 бортовий номер 57, саме на котрому, KARAYA здійснив свій перший тренувальний політ (самостійний) на даному типі винищувача. Нажаль, цей літак б/н 57 втрачений у ході бойових дій, але пам’ять про нього залишилась», – йдеться в повідомленні.

На представленій моделі літака відображені з точністю усі деталі. Масштабна модель 1:72 виконана в металі з усіма елементами і в оригінальному забарвленні. Загалом весь літак наближено до того самого МіГ-29.

Про те, що у Луцьку військовослужбовцям виділили квартири
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 серпня 

У Луцьку вісьмом військовослужбовцям та їх родинам надали у власність квартири, а ще дев'ять військових отримали службове жило. 

 

Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону.

Це дозволить поліпшити умови проживання вісьмох військових та їх родин. Зокрема житло виділяли на вулиці Залізничній, Арцеулова та Глушець.

Крім того, той же квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням до виконкому Луцькради затвердити рішення житлової комісії військової частини «А 0959» про надання службового житла для дев'ятьох військовослужбовців Луцького гарнізону.

Про те, що у Луцьку зобов'язали ROZETKA, «Аврору» та Dnipro M прибрати незаконні вивіски

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 серпня 

У Луцьку зобов'язали власників 88 рекламних конструкцій демонтувати незаконно розміщенні борди та вивіски.

Рекламні засоби на даний час встановлені без необхідних дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу». Інспектори КП «Луцькреклама» склали та відправили листи-вимоги про необхідність демонтажу таких конструкцій. Вимоги щодо демонтажу цих конструкцій власники проігнорували.

Серед порушників опинилися й магазини відомих мереж – «ROZETKA», «Аврора» та «Dnipro M». Якщо ж власники таки не приберуть рекламу, тоді це робитимуть працівники комунального підприємства «Луцькреклама». Проте витрати на роботи з демонтажу мають покрити самі магазини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів