Поділитись:

В трусах і з двома ножами: у Луцьку ловили неадеквата під кайфом (відео)

Середа, 16 серпня 2023, 16:44
В трусах і з двома ножами: у Луцьку ловили неадеквата під кайфом (відео)

У Луцьку з ножами та в одному спідньому бігав молодий чоловік. Мешканці будинку, що на Соборності, 38, розповіли, що молодик спочатку забарикадувався в передбаннику між квартирами. А згодом грюкав у двері в під’їзді. На місце приїхали поліцейські та швидка допомога. Молодика доправили в наркодиспансер.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Як розповіли працівники бойлерної, днями до будинку, що на Соборності, 38 у Луцьку, біля 9:00 год приїхала поліція, а за нею – «швидка допомога».

Пані Мирослава, яка мешкає в кутовому під'їзді, розповіла: невідомий чоловік з двома ножами в руках зачинився у передбаннику навпроти її квартири і просив про допомогу.

«В передбаннику забарикадувався чоловік 30-40 років. Він там на «собачку» зачинився. Коли вони вмовили його відкрити, він на них накинувся з табуреткою і двома ножами. «Спасітє мєня!»... Але не нападав», – розповідає жінка.

Жінка додає: задля безпеки поліцейські попросили мешканців не заходити в під'їзд. Вони ж чоловіка з ножами діставали вже з ліфта, куди той перемістився. До слова, затриманий був лише в спідній білизні.

Як з'ясували журналісти, чоловікові – до 30 років, родом він з Луганщини. У Луцьку мешкає порівняно недавно разом з жінкою та дитиною. На щастя, ножами він нікого не поранив, тож поліція не складала на нього жодних протоколів. Його передали медикам «швидкої», а ті доправили дебошира в наркодиспансер. 

«Хворий поступив... Привезла його поліція швидкою допомогою у зв'язку з тим, що він мав неадекватну поведінку, був збуджений, спостерігалися якісь розлади сприйняття, тобто галюцинації», – розповіла в. о. завідувача відділення №1 Тетяна Салінська.

На цей час, зі слів медика, чоловік адекватний, на запитання відповідає по суті, галюцинацій не має, розладів сприйняття теж.

Тетяна Салінська додає, що чоловік не заперечував того, що вживав наркотичні речовини. Зізнався, що вживав солі альфа-PVP, які викликають галюцинації, збудження, неадекватну поведінку, нав’язливі ідеї та агресію.

«Ці наркотики виводяться з організму в основному до трьох діб. Гострий період триває від трьох до шести годин, далі можуть бути ще залишкові явища у вигляді безсоння, марення», – розповідає Тетяна Салінська.

Підступність цього виду наркотиків, пояснюють медики, ще й у тому, що він може спровокувати психічні захворювання. Пацієнт же одержав антидот, серцеві препарати та заспокійливе. Лікарі кажуть: після проведеного етапу детоксикації його випишуть. А далі він може пройти у них курс лікування від наркотичної залежності, головне – аби сам виявив бажання вилікуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів