Поділитись:

Луцька ТВК не може зібратися на засідання, щоб ввести нового депутата замість Юрія Моклиці

Автор: Максим Косюр |
Середа, 16 серпня 2023, 16:39
Луцька ТВК не може зібратися на засідання, щоб ввести нового депутата замість Юрія Моклиці

Луцька територіальна виборча комісія не може зібратися у повному складі, аби ввести нового депутата в міську раду.

Про це члени комісії говорили під час першого засідання.

Голова комісії Марія Парфенюк повідомила, що зараз їм необхідно ввести у Луцьку міську раду нового депутата. Проте для цього потрібно, аби на засідання прийшло не менше 10 членів Луцької ТВК, але з різних причин вони цього зробити не можуть. Після того, як вони таки зберуться в повному складі, їм доведеться ввести наступного за списком депутата у міськраду замість Юрія Моклиці, який зараз захищає нашу державу.

Юрій МоклицяЮрій Моклиця

Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Юрій Моклиця, який зараз проходить службу в Збройних силах України, офіційно склав депутатський мандат. У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» він повідомляв, що до цього кроку його спонукала служба в лавах ЗСУ. Вже 15 місяців він фізично не може виконувати свої обов'язки. Тож його «мучить совість», адже хтось інший міг би працювати в цей час на користь громади на його місці.

Крім того, пан Моклиця розповів, що його наступником у міській раді може стати депутат від «Європейської солідарності» Андрій Запотоцький, адже він є наступним у списку партії після пана Юрія, і згідно з законом має посісти його крісло. Проте поки невідомо чи погодиться він змінити місце в обласній раді на крісло в міській. Наступною ж в черзі від «ЄС» вже йде Алла Бабула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024