Поділитись:

Чи готують росіяни ракетні атаки до Дня Незалежності (відео)

Вівторок, 15 серпня 2023, 21:45
Чи готують росіяни ракетні атаки до Дня Незалежності (відео)

У ніч проти 15 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні. Зокрема, вибухи пролунали в Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Луцьку, Хмельницькому, а також у Черкаській області. В результаті обстрілу є постраждалі і загиблі.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак розповів які ціль переслідують росіяни своїми атаками та чи готують окупанти обстріли на День Незалежності.

Іван Ступак розповів, що окрім залякування мирного населення, окупанти також шукають військові об’єкти. Терор українців – це лише, як «бонус» для рашистів, проте, це не впливає на перебіг подій на фронті.

«А що впливає – якщо влучити у великі склади, де знаходиться західна техніка, яка приїхала. Abrams, вони чи заїхали, чи не заїхали, невідомо, де вони, касетні боєприпаси де зберігаються, паливо до цієї техніки, запасні частини. В Коломиї шукали наших пілотів, що будуть навчатися на пілотуванні літаками F-16. Вони хочуть влучити в ті об’єкти, знищення яких буде прямо впливати на ведення бойових дій України», – каже він.

Щодо обстрілів до Дня Незалежності Іван Ступак зауважив, що питання підготовки до обстрілів зі сторони Росії це питання вже нашої розвідки. Але українці повинні вже перестати прив’язуватись до сакральних дат. Адже росіяни постійно здійснюють обстріл території України. Проте експерт зауважив, що дійсно Росія має певне накопичення ракет, адже має змогу їх виготовляти.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів