Поділитись:

Чому є сенс звернутися до компаній з IT-рекрутингу?

Вівторок, 15 серпня 2023, 18:28
Чому є сенс звернутися до компаній з IT-рекрутингу?

Що необхідно для формування сильної команди в IT-компанії? Якщо думаєте, що достатньо тільки знайти айтішників, які мають добрі професійні якості та вміють працювати в колективі, то цілком маєте рацію. Водночас в організацій категорії Top Outstaffing Companies, рівно як і в аутсорсингових компаній, часто виникають проблеми з пошуком потрібних кадрів. Саме тоді на допомогу приходять такі агентства з IT-рекрутингу, як ITExpert. З’ясуємо, в чому переваги такого рішення.

Чому штатні рекрутери не завжди потрібні?

Запити на пошук нових спеціалістів у IT-компанії — цілком позитивне явище. Хтось зі співробітників розвивається та отримує підвищення (відтак потрібен фахівець на попередню посаду), а інколи організація починає масштабуватися, тож виникає потреба в розширенні штату.

Якщо є запит набрати в команду одразу багато айтішників, для виконання задачі мають бути залучені декілька рекрутерів. При цьому період активного хедхантингу може припинитися, тож і роботи для такої кількості штатних спеціалістів із рекрутингу не буде. Саме тому розумне рішення — скористатися послугами рекрутингового агентства. Це допомагає заощадити ресурси та більш раціонально підійти до питання пошуку нових кандидатів.

Головні переваги делегування IT-рекрутингу

Делегування не просто спрощує пошук кандидатів — воно оптимізує процеси та звільняє керівництву компанії час для виконання важливих стратегічних задач. Якщо говорити про переваги співпраці з рекрутинговим агентством на прикладі ITExpert, то передусім варто виокремити такі особливості:

  • використання величезної команди рекрутерів — закриттям вакансії будуть займатися більше ніж 40 рекрутерів;

  • ефективність — за статистикою компанії ITExpert, у середньому для  успішного закриття вакансії потрібно розглянути до шести резюме;

  • аналіз — фахівці детально вивчають вимоги до позиції, конкретизують пошук, завдяки чому підбирають максимально релевантних кандидатів;

  • швидкість — у базі агентства є резюме 130 тис. кандидатів, і вже за кілька днів після початку пошуків рекрутери запропонують перші кандидатури.

IT-сфера доволі специфічна, і рекрутери, які займаються підбором фахівців, мають добре знатися на безлічі нюансів. Найбільш правильне рішення — шукати професіоналів у свою команду, довіряючи пошуки іншим професіоналам.

Надрукувати
мітки:
коментарів