Поділитись:

Як онлайн записати дитину до лікаря в Україні*

Вівторок, 15 серпня 2023, 13:26
Як онлайн записати дитину до лікаря в Україні*

Після реформи охорони здоров'я направлення до профільних фахівців комунальних поліклінік пацієнти незалежно від віку одержують після відвідування сімейного лікаря. Немає часу чекати, чи знаходитесь в іншому місті, чи хочете отримати незалежну оцінку стану здоров'я дитини? Існує зручна система онлайн-запису до лікарів Medcard24.

Мультифункціональна медична інформаційна система для українських пацієнтів

Знайти спеціаліста легко за посиланням https://medcard24.net/ без попередньої реєстрації на сайті, у будь-який час доби, у будь-якому регіоні України.

Переваги медичної системи Medcard24:

  • онлайн-запис на консультацію до лікаря, масаж, фізіотерапевтичні процедури, протезування, здачу біохімічних аналізів та апаратну діагностику;

  • актуальні пропозиції клінік та приватних лікарів у різних регіонах України;

  • інтуїтивно зрозуміла система пошуку із підказками;

  • велика база даних включає послуги лікарів рідкісних спеціальностей.

На сайті Medcard24 легко знайти найближчу до будинку клініку, вивчити час роботи лікувального закладу, обрати оптимальний час для консультації чи проходження дослідження.

Як онлайн записати дитину до лікаря в Україні*

Електронна медична картка пацієнта

Medcard24 поєднує електронну систему запису до лікарів та хмарні медичні книжки пацієнтів. У такій книжці акумулюється вся інформація про заплановані візити до лікарів, результати огляду, діагнози, призначення, дані результатів аналізів.

Чим зручна електронна медична книжка пацієнта:

  • всі відомості про хвороби, вакцинації, аналізи, амбулаторне та стаціонарне лікування зібрані в одному місці;

  • авторизований швидкий онлайн-запис до лікарів;

  • втратити електронну медкнижку неможливо;

  • відомості з електронної книжки сторонні використати не зможуть;

  • дані доступні цілодобово у будь-якій точці світу.

Усі персональні дані пацієнтів надійно захищені, система інтегрована до загальноукраїнської інформаційної системи eHealth.

Як це працює. Батьки реєструються в Medcard24, поєднують свою медкнижку з електронними книжками дітей. Система забезпечує дистанційну комунікацію із сімейним лікарем, педіатром, провідними лікарями з інших регіонів, послуги телемедицини.

Medcard24 – один із цілого комплексу медичних інформаційних продуктів для пацієнтів та лікарів України. Онлайн-сервіси забезпечують швидку діагностику та своєчасне ефективне лікування дітей та дорослих.

Надрукувати
мітки:
коментарів