Поділитись:

Стали відомі деталі атаки на Луцьк

Вівторок, 15 серпня 2023, 11:18
Стали відомі деталі атаки на Луцьк

Фото ілюстративне

Вранці ворог завдав цинічного смертельного удару по підприємству у Луцьку.

Наразі відомо, що кількість постраждалих зросла, –  пише 24 канал.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук в етері телемарафону повідомив, що під час масованого обстрілу України 15 серпня Росія двома крилатими ракетами поцілила у промислове підприємство у Луцьку. На цю хвилину вже відомо про трьох загиблих та чотирьох постраждалих.

Одну людину дістали з-під завалів

Працівники ДСНС одразу виїхали на місце події для ліквідації наслідків обстрілу. Зокрема, з-під завалів врятували одну людину. Зараз вона госпіталізована. За словами мера, житлові та цивільні об'єкти поруч із підприємством не постраждали.

Він також розповів, що і загиблі, і постраждалі були працівниками вказаного підприємства. З чотирьох постраждалих троє госпіталізовано, одному просто надали допомогу та відпустили.

Цілили не по військовому об'єкту

За словами мера Луцька, зараз важко судити, чи ворог діяв прицільно, чи стріляв хаотично.

«Влучили у звичайне підприємство, яке виготовляло комплектуючі для автомобілів. Стосунку до військової інфраструктури воно не має», – наголосив він.

Потерпілі перебувають у медзакладах, їхній стан стабільний, середньої тяжкості.

Нагадаємо, вранці вівторка, 15 серпня, Росія вчергове здійснила ракетну атаку. Вибухи пролунали в багатьох містах, у тому числі й у Луцьку. Під час повітряної тривоги надійшла інформація про влучання у промисловий об'єкт двох крилатих ракет.

Зокрема на Волині повідомили про роботу ППО, але є й влучання. Внаслідок «прильоту» на промисловий об'єкт – троє осіб загинуло і троє поранені. 

Нагадаємо: в Луцьку вранці 15 серпня пролунали два вибухи з інтервалом в кілька секунд. Згодом в ОВА повідомили, що відбулось влучання по одному з підприємств у місті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
23 квітня 2024
12:01
06 квітня 2024
05 квітня 2024
31 березня 2024
29 березня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
12 березня 2024
19:51