Поділитись:

Не так заповнював квитанції: лучанин доводить у суді, що сплачував аліменти (відео)

Неділя, 13 серпня 2023, 15:34
Не так заповнював квитанції: лучанин доводить у суді, що сплачував аліменти (відео)

Лучанин Юрій каже, що йому без попередження заблокували всі рахунки ще й забрали водійське посвідчення. А все через те, що він не так заповнював документи під час сплати аліментів.

Чоловік запевняє суддю, що добровільно платить аліменти й не має заборгованості. Виконавче провадження свого часу мав. Мовляв, кілька місяців переказував гроші, але в призначенні платежу не вказав слово «аліменти», – пише ІА «Волинські Новини» з посиланням на сюжет телеканалу «Аверс».

«Я писав у квитанціях не «аліменти», а «діткам». І цим скористалася моя колишня дружина… Я маю доказ того, що в мене немає жодних проваджень, що це помилка і що до мене застосовано санкції через чиюсь помилку», – каже Юрій.

Поліцейські вилучили в чоловіка посвідчення водія.

«Дали мені тимчасове посвідчення. Я кажу, що везу машину на Схід, мені не можна зараз без прав. До того ж, у мене немає жодного попередження: ні в «Дії», ні на сайті виконавчої служби. А в поліцейській базі є. Коли я прийшов у виконавчу і сказав, що в мене забрали права, розпочався галас: «Як забрали? За що забрали?» Потім пані Ірині дзвонить колега і каже: «Забрали права. А ти що не зняла галочки?» Там відбувся якийсь факап. Я їм вдячний, що вони скасували обмеження. Наприкінці червня я був чистий по всіх питаннях. І в мене забирають права. Я був у шоці», – розповідає Юрій.

Однак потрібні докази, інакше чоловіка можуть позбавити права керувати автомобілем.

«Ви стверджуєте, що заборгованість, згідно з якою до вас було застосовано тимчасові обмеження, була погашена раніше? Чи є у вас якісь докази, що на той час заборгованості не існувало й виконавець просто не скасував постанову?» – цікавиться суддя Луцького міськрайонного суду Тетяна Філюк.

Юрій відповідає, що має квитанції. Суддя відкладає засідання й дає можливість чоловіку принести квитанції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів