Поділитись:

Виступ репера Тревіса Скотта викликав землетрус у Римі (відео)

Субота, 12 серпня 2023, 01:47
Виступ репера Тревіса Скотта викликав землетрус у Римі (відео)

Директорка римського Колізею Альфонсіна Руссо закликала припинити концерти в розташованому поруч Circus Maximus після того, як виступ американського репера Тревіса Скотта викликав поштовхи, схожі на землетрус.

Про це повідомляє видання CNN, – зазначає Суспільне. 

Пожежна служба Італії підтвердила, що отримала «сотні дзвінків» від стурбованих мешканців, які побоювалися землетрусу в столиці. Приблизно з 22:30 за місцевим часом римляни також почали писати в соціальних мережах коментарі на кшталт: «Хто-небудь відчуває землетрус?»

Але римський репортер CNN, який також відчув підземні поштовхи того вечора, підтвердив місцевій владі, що це явище не було спричинене природою.

Як виявилося, це результат того, що десятки тисяч людей підстрибували під музику, особливо коли Скотт представив несподіваного гостя — Каньє Веста.

Альфонсіна Руссо закликала припинити вистави в Circus Maximus: «Circus Maximus — це пам'ятка. Це не стадіон, не концертний зал. Величезні рок-концерти ставлять його під загрозу, зокрема й Палатинський пагорб, що розташований поруч».

Вона додала, що «рок-концерти повинні проводитися на стадіонах, щоб не ставити під загрозу громадську безпеку».

Circus Maximus – давньоримський майданчик для перегонів на колісницях і розваг. Він розміщений у долині між Авентіном і Палатином в Римі, поряд із Колізеєм та іншими пам'ятками архітектури. У змаганнях на іподромі могло одночасно брати участь дванадцять колісниць.
В останні роки Circus Maximus став популярним концертним майданчиком. Цього літа тут виступали Imagine Dragons, Guns n' Roses і Брюс Спрінгстін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів