Гав-контроль винюхав на «Устилузі» в кишені у дівчини амфетамін

П'ятниця, 11 серпня 2023, 15:40

На МАПП «Устилуг» у кишені 22-річної пасажирки рейсового автобуса кокер-спанієль Джесі винюхала пакетик амфетаміну.

Про це 11 серпня повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці. 

«У МАПП «Устилуг» у 22-річної жінки виявили порошкоподібну речовину рожевого кольору, схожу на особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін. На невеличкий зіп-пакет у кишені пасажирки рейсового автобуса, що виїжджав з України, відреагувала службова собака митниці. Молода англійська кокер-спанієль Джесі вийшла на роботу порівняно недавно, але уже має на своєму рахунку низку успішних спрацювань», – йдеться у повідомленні. 

Додають, що курс спеціальної підготовки на пошук наркотичних засобів на Волинській митниці пройшло 11 кінологічних команд. З початку року вони виявили 39 спроб протиправного переміщення через кордон наркотичних засобів, психотропів, їх аналогів чи прекурсорів.

Як завжди у таких випадках, про протиправне діяння громадянки України, що містить ознаки злочину, повідомлено правоохоронні органи. Попередня кваліфікація визначена за ознаками статті 309 Кримінального кодексу «незаконне перевезення без мети збуту». Речовину вилучили і скерували на експертизу. Далі у справі – слово за слідством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: