Поділитись:

На Волині водій маршрутки нахамив воїну та викинув його речі через 200 метрів від зупинки (фото)

Автор: Максим Косюр |
П'ятниця, 11 серпня 2023, 10:34
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовослужбовцю, який, ймовірно, повернувся з фронту, висадив його на зупинці, а з речима воїна поїхав далі та викинув їх через 200 метрів.

Про це написала одна з пасажирок цього рейсу Марина Мартинюк на своїй сторінці у фейсбук. 

Жінка пише, що конфлікт між воїном та керманичем розпочався через те, що військовослужбовець не повідомив водія про місце зупинки завчасно. Останній з хамовитим тоном йому дорікнув про це. Коли ж захисник вийшов із салону, то шофер поїхав далі, але вже з особистими речима військового. 

«В Нуйно на третій зупинці, де хотів вийти Воїн, водій автобуса почав хамити йому про те, що той не попросив його зупинися на зупинці. Зрештою автобус зупинився і хлопець вийшов, а водій рвонув з місця далі. Солдат стукнув по автобусу і крикнув: «Ей, сумку віддай!». Звичайно ж хамло-водій не зреагував і поїхав далі. Я вигукнула цьому нахабі: «Для чого ви це робите!?». Той відповів: «Щоб не був такий розумний». І тут мене понесло: «А ви взагалі розумний, ви не бачите звідки їде людина, совість у вас є!» – йдеться у дописі.

Після слів жінки водій маршрутки зупинився та викинув речі воїна через 200 метрів від зупинки, де його висадив. Дописувачка зазначила, що в салоні було багато пасажирів, які й словом не обмовилися про ситуацію, а тільки мовчки стояли та спостерігали. Ніхто з присутніх не став на захист військового. 

«Ця ж дитина грудьми стояла на захисті нашого комфорту? А гурт людей дивився мовчки як війна зустріла його перед рідним порогом! Щось казати за такого водія взагалі зайве, бо воно всілось за кермо, на зручне сидіння й уявило себе богом доріг, точніше сказати – нелюд і взагалі в мене слів бракує», – додає пані Марина.

Проте історія на цьому не закінчилась. Військовий згодом наздогнав водія разом з друзями. Коли ж ті підійшли до вікна керманича, його риторика одразу змінилася. Він повернувся у село Нуйно за сумкою, яку викинув з салону. Як було далі, жінка не знає, проте припускає, що водій таки перепросив за свою поведінку. 

Згодом у мережі небайдужі користувачі навіть опублікували світлини цього водія та маршрутки, в якій стався скандал. 

На Волині водій маршрутки нахамив воїну та викинув його речі через 200 метрів від зупинки (фото)На Волині водій маршрутки нахамив воїну та викинув його речі через 200 метрів від зупинки (фото) 

Нагадаємо: у селі Бахів, що під Ковелем, двоє військовослужбовців хотіли викрасти гроші з будинку місцевого підприємця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18