Поділитись:

Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)

Четвер, 10 серпня 2023, 11:02
Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)

Луцьк прощається із загиблим на війні ексдепутатом Волинської обласної ради, народним депутатом України 4-го скликання Сергієм Слабенком.

У четвер, 10 серпня, близько 10:00 у Кафедральному соборі Святої Трійці розпочався чин відспівування Героя Сергія Слабенка, який загинув на війні. Десятки лучан прийшли, аби віддати шану та провести в останню путь екснардепа та воїна.

Лучанин Слабенко Сергій Іванович, 28.08.1965 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду начальника відділення поточних бойових дій командного пункту штабу.

Підполковник Сергій Слабенко загинув 4 серпня 2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Оріхів Запорізької області.

Поховають військовослужбовця на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото)Сльози і квіти: у Луцьку прощаються з загиблим на війні екснардепом Сергієм Слабенком (фото) 

Довідково: 
Слабенко Сергій Іванович народився 28 серпня 1965 року у місті Луцьку Волинської області. Українець.
У червні 1982 року закінчив ЗОШ № 5 міста Луцька, у липні 1983-го — Луцьке ТУ № 1.
З серпня 1984 року по липень 1988 року навчався у Курганському вищому військово-політичному авіаційному училищі за спеціальністю «військово-політична авіація». Кваліфікація — «вчитель історії та суспільствознавства».
З вересня 1992-го по липень 1993 року — Міжнародний інститут ринкових відносин та підприємництва міста Києва. Спеціальність — організація управління виробництвом, кваліфікація — менеджер-економіст.
З листопада 1999 по липень 2002 року — МАУП (місто Київ). Спеціальність — правознавство, кваліфікація — юрист.
У вересні-листопаді 1983-го — робітник Луцького тарно-бондарного комбінату, з листопада 1983-го призваний на військову службу до лав Збройних сил СРСР.
Серпень 1984-го — липень 1988-го — курсант КВВПАУ (місто Курган).
З липня 1988-го по травень 1991-го — служба в Чернігівському ВВАУЛ на посаді заступника командира роти зв'язку та радіотехнічного забезпечення. Звільнений в запас у зв'язку зі скороченням штатів.
З липня 1991 року по грудень 1993-го — інженер Луцького міського центру зайнятості населення.
Грудень 1993-го — жовтень 1994-го — менеджер-фінансист в ТзОВ «Юнона» та у Волинській філії АТ «Омета-Інстер» (Луцьк).
Жовтень 1994 року — грудень 1997-го — менеджер-фінансист, начальник відділу програмного забезпечення в ТзОВ фірма «Континіум» (Луцьк).
З травня 1994-го по квітень 2004 року працював у приватних структурах міста Луцька на посадах директора, виконавчого директора та генерального директора.
Травень 2002-го — травень 2006 року — народний депутат України, голова підкомітету з питань діяльності судів, судочинства та судово-правової реформи Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, Верховна Рада України 4-го скликання.
З травня 2006 року — депутат Волинської обласної ради 5-го скликання.
З червня 2006-го по жовтень 2009-го — заступник голови Атестаційної палати Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
З червня 2010-го — член Атестаційної палати Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
У жовтні 2010 року обраний депутатом Волинської обласної ради за списком партії «Наша Україна».
Був керівником фракції «Наша Україна» у Волиньраді, членом постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів.
Одружений, виховував сина та доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів