Поділитись:

На фронті воює волинський «Тигр»

Вівторок, 08 серпня 2023, 13:50
На фронті воює волинський «Тигр»

Пан Володимир на псевдо «Тигр» служить на посаді навідника міномета у мінометній батареї Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони.

У цивільному житті чоловік мав цілком мирну професію – працював столяром-верстатником деревообробних верстатів на меблевому виробництві.

Та дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, Володимир не вагався ані хвилини:

«На мою державу віроломно напали. Моїм громадянським обов’язком було якнайшвидше дістатися до військкомату – і стати на захист України. Бо як ворог вже постукає у двері твого дому – буде пізно…», – каже він.

На фронті воює волинський «Тигр» 

До речі, у «Тигра» це вже друга мобілізація до лав Збройних Сил України. У 2014-2015 роках чоловік брав участь в АТО.

Вдома на Володимира та його рідного брата Ярослава (який служить у цьому ж батальйоні!) чекають з Перемогою батьки та уся велика родина.

Тим часом «Тигр» аніскільки не сумнівається, що Україна здолає клятого ворога:

«Перемога буде за нами – і в цій Перемозі буде вагомий вклад і нашої бригади. Протягом року ми тримали північні державні рубежі на рідній Волині. Жодного дня не сиділи склавши руки. Будували фортифікаційні споруди та інженерні загородження. Опановували зброю. Постійно їздили на стрільби. І коли на початку квітня нашому батальйону довелося приступити до виконання бойових завдань на сході України – ми вже були добре навченим та злагодженим підрозділом», – каже воїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів