Поділитись:

У неділю на Волині сталися сім пожеж (фото)

Понеділок, 07 серпня 2023, 10:12
У неділю на Волині сталися сім пожеж (фото)

На Волині протягом доби сталися сім пожеж, дві з них – через влучання блискавок.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 6 серпня, працівники пожежно-рятувальних підрозділів сім разів виїжджали на гасіння пожеж, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях. 

Зокрема, о 16:12 працівники 12-ї ДПРЧ ліквідували пожежу господарської соломи біля житлового будинку у селищі Любешів. Цього ж дня горів стіжок соломи у приватному домогосподарстві в с. Столинські Смоляри на Ковельщині. Горіння приборкали працівники чергової варти 24-го державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної охорони с. Забужжя. В обох випадках, ймовірно, пожежі трапилися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Рятувальники 6-ї ДПРЧ працювали біля села Бодячів Ківерцівської громади – горіла суха трава на площі 0,3 га. Горіння ліквідоване о 16:24. Причина пожежі встановлюється.

Імовірно, через влучання грозових розрядів горіла стерня на площі пів гектара біля села Новий Двір Турійської громади та дерев’яна господарська будівля у селі Волиця Камінь-Каширського району. Силами рятувальників та працівників місцевої пожежної охорони пожежі ліквідовані.

Наприкінці доби дві пожежі в господарських будівлях ліквідували рятувальники 13 ДПРЧ на вулицях Польовій та Західній в селищі Маневичі.

У неділю на Волині сталися сім пожеж (фото)У неділю на Волині сталися сім пожеж (фото)У неділю на Волині сталися сім пожеж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів