Поділитись:

Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото)

Неділя, 06 серпня 2023, 15:00
Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото)

Водолази-рятувальники надали допомогу відпочивальникам на озері Світязь, які опинилися в небезпеці через ускладнення погодних умов та шквальний вітер.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 6 серпня, обідньої пори через раптове ускладнення погодних умов та шквальний вітер на озері Світязь багато відпочивальників не змогли впоратись з керуванням катамаранів, інших плавзасобів та повернутись з великої віддалі до берега.

Троє людей (чоловік та двоє дівчат) перебували в воді – співробітники водолазно-рятувального відділення ГУ ДСНС області врятували їх першочергово, підняли на борт рятувального катеру, допомогли зігрітись та доправили на берег.

Рятувальники надали допомогу ще чотирьом десяткам відпочивальників – дітей, підлітків та дорослих почергово брали на борт рятувальних човнів та доправляли на берег.

Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото)Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото)Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото)Раптово зірвався шквальний вітер: на Світязі витягли з води понад 40 людей (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів