Поділитись:

Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)

Неділя, 06 серпня 2023, 11:47
Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)

Врятовані під Бахмутом голуби, які тепер мешкають у «Луцькому зоопарку», звикли до нового місця і тішать своєю присутністю відвідувачів.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «Луцького зоопарку».

Фотограф Павло Березюк показав, як живуть у вольєрах луцького звіринцю врятовані птахи.

Цих голубів вдалося врятувати із місця, де тривали найзапекліші бої за нашу незалежність. Вони мешкали під Бахмутом. Врятували їх спільно із бійцями 100-ї бригади територіальної оборони та волонтерами, які їздили до них. Зараз птахи мають просторі вольєри, смачний харч та догляд. А головне – про них турбуються, бо люблять. 

«Цікаво, чи пригадують вони звуки обстрілів та вибухи? Чи розуміли навесні цього року, у якій страшній небезпеці жили? Бо історія їхньої появи у нас – сумна та страшна», – йдеться в дописі.

Побачити неймовірно гарних голубів можна у вольєрах, розташованих поблизу лемурів.

Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото)Птахи миру, врятовані від війни: у «Луцькому зоопарку» живуть голуби з-під Бахмута (фото) 

«... допомагайте ЗСУ наближати нашу перемогу. Бо де є рoсiя – там смерть, руйнування, біда. І жити у мирі, добробуті та щасті ми зможемо лише після того, як переможемо окупантів», – закликають у луцькому звіринці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів