На підмогу волинським тероборонівцям на сході «висадився» трудовий десант (фото)

Субота, 05 серпня 2023, 14:10

На підмогу Ковельському батальйону Волинської бригади тероборони на схід України прибув трудовий десант з добровольчого формування Шацької територіальної громади. 

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 100 окремої бригади ТрО.

Фермер і різьбяр по дереву Володимир Ключук, староста Грабівського старостинства Шацької селищної ради Олександр Цвид та підприємець-перевізник Володимир Шум на 10 днів прибули у прифронтову зону для ремонту автівок ковельських тероборонівців.

 

 

 

«Жоден з нас не є професійним автослюсарем. Але кожному довелося поїздити на вантажівках, тож уявлення про цю справу маємо. Те, що вміємо, те, що можемо, – робимо», – розповідає Володимир Шум.

 

 

 

На знак подяки члени Шацької ДФТГ одержали відзнаки від командира Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони – підполковника Івана Кучейника.

 

«Добровольчі формування працюють у нас аж ніяк не на папері. Вони постійно навчаються, тренуються, активно долучаються до допомоги нашому батальйону і нашій бригаді. З таким резервом на Волині нам тут, за понад тисячу кілометрів від рідних домівок, ніякий ворог не страшний!» – зазначив Іван Кучейник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: