Поділитись:

На Волині чоловік ліхтариком відбився від розбійника з ножем

П'ятниця, 04 серпня 2023, 11:37
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Нововолинську розбійник з ножем і у масці напав на чоловіка, але той засліпив його ліхтариком і втік.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Зранку в четвер, 3 серпня, до поліції надійшло повідомлення від 30-річного мешканця Нововолинська про злочин, скоєний проти нього. 

Він повідомив, що близько 5-ї ранку перебував біля свого автомобіля на одній із вулиць міста, коли до нього підійшов невідомий у саморобній масці. Зловмисник почав погрожувати йому ножем та вимагав віддати гаманець.

На щастя, чоловік швидко зреагував, йому вдалося осліпити нападника ліхтариком телефона та втекти.

Він одразу ж викликав поліцію, надав детальний опис зловмисника. Правоохоронці обстежили територію, поспілкувалися з громадянами, провели ряд інших слідчо-оперативних дій, зокрема, вилучили й речові докази – ніж та маску, які використовував розбійник.

За декілька годин його особу встановили й затримали – це 32-річний мешканець Нововолинська. Чоловік раніше вчиняв схожі злочини, нині у суді слухається справа щодо крадіжки, скоєної ним. 

Зловмиснику вже оголосили про підозру за розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану. 4 серпня слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів