Поділитись:

«Наразі питання реконструкції стадіону не стоїть», – мер Ківерців про поновлення будівництва (відео)

Четвер, 03 серпня 2023, 20:02
«Наразі питання реконструкції стадіону не стоїть», – мер Ківерців про поновлення будівництва (відео)

Ківерцівська міська рада на вимогу Антимонопольного комітету поновила підготовку скандального будівництва стадіону вартістю 145 млн.

Фірма-переможець «Будівельна корпорація «РСГ» оскаржила дії влади Ківерців Волинської області в Антимонопольному комітеті.

Журналістам телеканалу «Конкурент TV» мер Ківерців Олександр Ковальчук повідомив, що Антимонопольний комітет зобов'язав визнати «Будівельну корпорацію «РСГ» переможцем. І надалі, за наявності коштів, будуть обговорювати з громадськістю і депутатами, чи варто робити стадіон.

«Тендери поновлювати не будемо. Антимонопольний комітет зобов'язав визнати цього переможця, а вже далі порадимось з громадськістю, з депутатами. При наявності коштів грантових, інвесторів, будемо обговорювати з громадськістю, з депутатами, чи варто робити, чи ні. Наразі питання реконструкції стадіону не стоїть», – Олександр Ковальчук.

Нагадаємо: останні два місяці довкола цього стадіону тривав скандал, пов'язаний із закидами щодо неефективного використання коштів під час повномасштабної війни. Ківерцівська міська рада оголосила два тендери на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок на загальну суму в понад 145 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів