Поділитись:

У Куп’янському районі загинув футболіст з Волині Андрій Прозапас

П'ятниця, 04 серпня 2023, 15:31
У Куп’янському районі загинув футболіст з Волині Андрій Прозапас

На війні з російськими окупантами загинув захисник із Ковельщини Андрій Прозапас, відомий футбольній спільноті.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ФК «Наше місто».

«На війні загинув Прозапас Андрій, добре знайомий футбольній спільноті Ковельщини. Співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять та слава Герою!», – йдеться у повідомленні.

У Дубівській громаді підтвердили загибель жителя села Вербка Андрія Прозапаса.

«Наш земляк, житель села Вербка – Прозапас Андрій Миколайович, стрілець мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, загинув 2 серпня 2023 року, під час ворожого обстрілу, мужньо виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Вільшана, Куп’янського району, Харківської області», – зазначили в громаді. 

Від сьогодні в громаді оголошується триденна жалоба.

Тіло загиблого воїна нині в дорозі до рідного дому. Про деталі щодо скорботної зустрічі та поховання повідомлять додатково.

«Висловлюємо щирі співчуття мамі Захисника – Галині Василівні Прозапас, вчительці початкових класів Бахівської гімназії та його татові Миколі Йосиповичу, дружині, донечці і синочку, сестрам, усім хто знав, шанував і любив Андрія Прозапаса, плачемо і сумуємо разом з вами…», – додала Олена Олексюк.

У Куп’янському районі загинув футболіст з Волині Андрій ПрозапасУ Куп’янському районі загинув футболіст з Волині Андрій Прозапас 

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів