Поділитись:

Росія не може захистити столицю від дронів (відео)

Вівторок, 01 серпня 2023, 21:45
Росія не може захистити столицю від дронів (відео)

Вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ, один з них влучив у бізнес-центр «Москва-Сіті». Також вибухи лунали у підмосковному Одінцово й Кубінці. Міністерство оборони Росії заявило, що вночі два безпілотники збили в Підмосков'ї, а один – перехоплений засобами радіоелектронної боротьби. Як стверджує міністерство, перехоплений РЕБ безпілотник вдарив по тій самій вежі IQ у Москва-сіті, що постраждала від удару дрона два дні тому.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів про атаку безпілотниками на центр Москви.

Олексій Гетьман зазначив, що у разі, якщо це провокація самих росіян то це поганий сценарій, адже хочеться вірити, що це тест-драйв безпілотників українського виробництва.

«Долетіти до Москви, це треба долетіти, якщо ці БПЛА стартували з території України, то щонайменше 3 лінії протиповітряної оборони російської: це на кордоні, це всередині між Москвою і кордоном і безпосередньо навколо Москви (протиповітряна оборона про яку розповідали, що вона взагалі не подолана, що там, навіть, комар не пролетить)», – каже він.

І хоча військово-політичне керівництво України не взяло відповідальності за атаки, все ж хочеться вірити, що це саме робота наших військових. Олексій Гетьман також зазначив, що той факт, що дрони змогли подолати такий шлях і потрапити до самісінького центру столиці Росії показує всю реальну ефективність протиповітряного захисту Росії.

Щодо ефективності використання дронів то військовий аналітик зазначив, що за цим майбутнє і ми йдемо до війни дронів у майбутньому. Адже 100 одиниць такої зброї коштують менше, аніж 1 балістична ракета малої та середньої дальності. Окрім того, факт того, що на такій відстані дрон зміг влучити доволі точно у ціль говорить про їхню точність на ефективність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів