Поділитись:

У Луцьку з'явиться Центр розвитку сонячної енергії

Вівторок, 21 лютого 2017, 18:33
У Луцьку з'явиться Центр розвитку сонячної енергії

ГО "Фундація розвитку громад" спільно з компанією "Спеціалізовані енергетичні технології" започатковує новий проект під назвою "Центр розвитку сонячної енергії".

Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

Мета проекту: за допомогою обладнання та демонстрації його застосування показати всім охочим, як можна застосовувати в побуті сонячну енергію та економити традиційні енергоресурси.

Навчальний центр Фундації обладнано демонстраційними матеріалами, а саме: сонячними колекторами, фотоелектричними модулями. Обладнання розгорнуте у вигляді функціональних моделей, що демонструють його використання.

У центрі можна безкоштовно отримати необхідні знання про сонячну енергію, практичні навички застосування пристроїв для підігріву води, отримання електроенергії та її використання в домогосподарствах та у промисловості.

Також в організації планують проводити майстер-класи та надавати матеріали для всіх, хто виявить бажання самостійно споруждувати сонячні колектори для отримання гарячої води від сонця.

Як йдеться у повідомленні, важливим є також навчити всіх охочих робити розрахунки економічної ефективності застосування сонячної енергії на кожному конкретному об'єкті: приватний будинок, багатоквартирний будинок, підприємство, дитячий садок, кафе, їдальня тощо.

Навчально-демонстраційний центр розташований в Луцьку за адресою: вул. Дубнівська, 15, другий поверх.

Надрукувати
мітки:
коментарів