Поділитись:

Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото)

Понеділок, 31 липня 2023, 11:36
Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото)

Зранку 31 липня росіяни завдали ракетного удару по дев’ятиповерховому житловому будинну на 4 під’їзди, де відбулося руйнування з 4 по 9 поверхи у межах 1 під'їзду.

В результаті загорілася квартира на рівні 4 поверху на площі близько 70 м кв., наразі пожежа локалізована, – повідомили у ДСНС України.

«Врятовано дитину 2013 року народження. Загинула 1 особа та постраждало 15 осіб. Проводиться гасіння осередків пожежі із залученням колінчатого підйомника, здійснюється поквартирний обхід, проводиться евакуація населення, уточнюється масштаб руйнування. Встановлений намет для надання психологічної допомоги людям», – йдеться у повідомленні.

Також відбулося  влучання в чотириповерхову будівлю навчального закладу, де сталося руйнування з 2 по 4 поверхи. Постраждало 3 особи.

Всього до пошуково-рятувальних робіт залучено 230 осіб та 57 од. техніки, з них від ДСНС 85 осіб (зокрема 2 психолога) та 22 од. техніки.

Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото)Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото)Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото)Ракетний удар по Кривому Рогу: росіяни влучили у «панельку» та убили людину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів