Поділитись:

Не витримало серце: у Запоріжжі помер ківерчанин Петро Курмільов

Субота, 29 липня 2023, 13:09
Не витримало серце: у Запоріжжі помер ківерчанин Петро Курмільов

У Запорізькому військовому шпиталі внаслідок важкої хвороби помер військовослужбовець з міста Ківерці Луцького району Петро Курмільов.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ківерцівської міської ради.

«На жаль, не стало ще одного захисника України родом із міста Ківерці. Та цього разу військовослужбовця забрала не ворожа куля, не артобстріл на передовій, а хвороба у стінах лікарні», – йдеться у дописі. 

Солдат 44-ої окремої артилерійської бригади Петро Володимирович Курмільов, 1973 року народження, боронив Батьківщину з 28 травня 2022 року. Петро Курмільов помер 25 липня 2023 року від гострої серцево-легеневої недостатності в Запорізькому військовому шпиталі.

Тіло військовослужбовця привезуть у рідне місто у неділю, 30 липня, орієнтовно о 11:30. 

Маршрут траурного кортежу: Луцька – Княгині Ольги – Соборності – Грушевського – Воровського, 100 (до рідної домівки).

Церемонія поховання відбудеться того ж дня, 30 липня. Заупокійну панахиду відслужать у Свято-Покровському соборі міста Ківерці.

Маршрут траурного кортежу від дому до собору (піша хода): Воровського – Залізнична – Літописна – Незалежності –- Шевченка.

Поховають полеглого воїна на Алеї Слави міського кладовища.

Відповідно до розпорядження міського голови, 30 липня оголошено Днем жалоби на території Ківерцівської громади з метою вшанування пам’яті військовослужбовця Петра Курмільова. 

Жителів громади просять гідно зустріти та провести в останню путь Петра Курмільова, який мужньо захищав нашу Батьківщину.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент»висловлює співчуття рідним та близьким померлого.

Не витримало серце: у Запоріжжі помер ківерчанин Петро Курмільов 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів