Поділитись:

Мінкульт тимчасово очолить «вічний заступник» Ростислав Карандєєв

П'ятниця, 28 липня 2023, 17:28
Мінкульт тимчасово очолить «вічний заступник» Ростислав Карандєєв

Перший заступник міністра культури Ростислав Карандєєв тимчасово виконуватиме обов'язки міністра культури та інформаційної політики.

Про це інформує «Українська правда. Життя» з посиланням на представника Уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

«Тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра культури та інформаційної політики України на Карандєєва Ростислава Володимировича», – повідомив Мельничук.

Нагадаємо: 27 липня парламент підтримав відставку з посади міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

Довідково:
В середовищі культурних дієвців 51-річного Карандєєва називають «вічним заступником» міністра культури. Вперше він обійняв цю посаду на початку 2015 року і відтоді «пережив» там міністрів і виконувачів його обов'язків від різних політичних сил: В'ячеслава Кириленка, Євгена Нищука, Володимира Бородянського, Світлану Фоменко та Олександра Ткаченка. Лише на деякий час Карандєєв полишав міністерство – з лютого по липень 2020 був радником Керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.
За першою освітою Ростислав Карандєєв – фізик, пізніше опанував правознавство, в МАУП отримав звання доктора економічних наук. 
У 2019 році, вже 4-й рік працюючи в Міністерстві культури, закінчив магістратуру «Менеджмент соціокультурної діяльності» в Академії керівних кадрів культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів