Поділитись:

Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)

Четвер, 27 липня 2023, 18:19
Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)

На Волині в Маневичах прощалися з загиблим бійцем, 46-річним Андрієм Андрійовичем Іщиком, який загинув 24 липня 2023 року від отриманих поранень внаслідок мінометного обстрілу під час ведення бою з противником на Донеччині.

Про це інформує Маневицька селищна рада.

До лав Збройних Сил України молодший сержант Андрій Іщик став на початку травня 2023 року. Службу проходив у 24-ій окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

Чин похорону за загиблим звершили священники у Свято-Воскресенському храмі селища. Поховали з почестями на кладовищі у Маневичах. У воїна залишилися мама, дружина та двоє синів.

Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото)Залишилась дружина та двоє синів: у Маневичах прощались з Героєм Андрієм Іщиком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів