Поділитись:

На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото)

Четвер, 27 липня 2023, 13:00
На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото)

На Волині розпочалися навчання з ліквідації наслідків ускладнення радіаційної обстановки.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС на Волині. 

Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, регіональна комісія з питань евакуації почала діяти під головуванням першого заступника голови військової обласної адміністрації Сергія Мовенка за участі заступника голови обласної військової адміністрацій Юрія Гупала, заступника директора департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Ігоря Куслія, т.в.о. начальника Головного управління ДСНС області Сергія Демидюка, керівників територіальних та місцевих органів управління та сил цивільного захисту.

На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) 

Учасники навчань переходять до наступного етапу – евакуація населення з 30-кілометрової зони Рівненської АЕС у визначені радіаційною розвідкою безпечні території Волинської області. У смт Маневичі розгорнули збірний пункт евакуації. Звідси евакуаційна колона рушила до проміжного пункту.

На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) На Волині розпочали навчання на випадок ускладнення радіаційного фону (фото) 

Нагадаємо: раніше на Волині планували навчання з евакуації населення на випадок аварії на Рівненській АЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів