Поділитись:

Підпал будинку волинського бізнесмена: зловмисникам оголосили підозру

Середа, 26 липня 2023, 10:41
Підпал будинку волинського бізнесмена: зловмисникам оголосили підозру

Двом особам, які пошкодили майно підприємців у Ковелі напередодні, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Третьому правопорушнику оголосять підозру сьогодні, 26 липня. Далі їм обиратимуть запобіжні заходи – тримання під вартою.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині. 

Як розповів заступник начальника Ковельського РУП Андрій Мартинюк, зловмисникам також інкримінують ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо: волинські поліцейські затримали осіб, які скоїли зухвалий підпал будинку підприємців в Ковелі. У ніч на 25 липня вони кинули предмет, схожий на гранату, на подвір’я родини, через що було пошкоджено фасад будинку і паркан. Біля помешкання залишили записку, що це нібито через їхнього родича. Як виявилось, сім’я не мала жодного стосунку до вказаної в записці особи. На щастя, через підпал ніхто не постраждав.

Журналістам сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» стало відомо з власних джерел, що це вже не перша спроба «кошмарити» родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів