Поділитись:

На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото)

Вівторок, 25 липня 2023, 19:34
На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото)

Волиняни провели в останню дорогу 46-річного Сергія Ткачука з Маневич.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Маневицької селищної ради.

«До когорти Воїнів Небесного Легіону долучився 46-річний уродженець Маневич Сергій Ткачук. Аби віддати останню шану й сказати останнє дякую захиснику за його мужність і жертовність, до рідного дому зійшлися рідні, друзі, небайдужі жителі громади, представники влади, військові побратими», – йдеться в повідомленні.

До війська захищати Батьківщину Сергій Євгенійович пішов у лютому 2022 року, коли російські окупанти підступно вдерлися на українську землю. Службу проходив у 63-тій окремій механізованій бригаді. 21 липня 2023 року при здійсненні заходів з забезпечення оборони України у Луганській області в результаті артилерійського та танкового обстрілу від отриманих поранень загинув.

На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото)На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Ткачука (фото) 

Сьогодні жителі Маневицького краю на колінах із сльозами на очах зустрічали тіло українського воїна. Чин похорону звершили священники у Свято-Воскресенському храмі селища. Поховали Сергія Ткачука з почестями на кладовищі у Маневичах. У воїна залишилися мама, дружина, син та донька.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів