Поділитись:

У Луцькому районі вперше за 35 років ремонтують міст через річку (схема об'їзду)

Вівторок, 25 липня 2023, 16:42
У Луцькому районі вперше за 35 років ремонтують міст через річку (схема об'їзду)

У Луцькому районі днями стартував ремонт 12-метрового мосту через річку Полонка – його збудували у 1988 році й досі не ремонтували.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Днями стартував  ремонт мосту через річку Полонка, розташованого на дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ між населеними пунктами Чорний Ліс і Шклинь. Через це ділянка Чорний Ліс – Шклинь дороги Т-18-02 тимчасово закрита для руху транспорту.

«Ця залізобетонна штучна споруда завдовжки 12 метрів була зведена у 1988 році й відтоді не ремонтувалась, відтак за час експлуатації зазнала значних руйнувань і потребувала невідкладного відновлення», – йдеться у дописі.

Після завершення підготовчих і демонтажних робіт будуть посилені опори мосту, замінені прогонові будови, влаштовані накладні плити, тротуарні консолі, встановлені бар’єрне і перильне огородження, прокладена пішохідна доріжка на підходах до мосту, заасфальтована проїзна частина, укріплені укоси насипу та виконають низку інших робіт, що зміцнять мостовий перехід і на десятки років продовжать термін його служби.

У зв’язку з проведенням ремонту мосту на ділянці Чорний Ліс – Шклинь автошляху Т-18-02 ввели тимчасове обмеження руху для всіх транспортних засобів, яке діятиме орієнтовно до 20 вересня 2023 року.

Об’їзд здійснюється через автомобільні дороги Н-17, С030221 через населені пункти Маруся, Михлин.

У Луцькому районі вперше за 35 років ремонтують міст через річку (схема об'їзду)У Луцькому районі вперше за 35 років ремонтують міст через річку (схема об'їзду)У Луцькому районі вперше за 35 років ремонтують міст через річку (схема об'їзду) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів