Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 24 липня

Понеділок, 24 липня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 24 липня.

Про те, що відомі українські травел-блогери приїхали на Шацькі озера 

 

На Волинь приїхали відомі травел–блогери Оля Манько та Макс Узол. 

У новому випуску на своєму ютуб-каналі вони показали, чому відпочивальники їдуть на Шацькі озера. А ще відвідали оленячу ферму та показали ангар з ретротехнікою.

Про те, що у Луцьку взяли в оренду ділянку під футбольне поле, а відкрили ще й паб

 

Громадська організація «Футбольний клуб «Адреналін» ще у 2015 році взяла в оренду у Волинської обласної ради площу з чашею басейну, де облаштували футбольне поле для дітей. Але в кінцевому результаті – це перетворилось в наливайку, та ще й з літньою терасою.

Про те, де можна відпочити з дітьми поблизу Луцька

 

Відпочинок з дітьми – особливий. Кількість факторів, які треба врахувати, коли збираєшся з ними у відпустку, величезна. А дорога на Шацькі озера для багатьох сімей довга і важка. Хоч і не лише це. Погода, відстань до водойми, дорога, магазини поруч, їжа, розваги, майданчики для ігор, безпека... Цей перелік можна продовжувати до безкінечності. 

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» прогулялися соцмережами і зібрали для вас варіанти відпочинку не дуже далеко від Луцька, які найбільше радили люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: