Поділитись:

На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)

Субота, 22 липня 2023, 09:52
На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)

Вздовж центральних вулиць Володимира оновлюють дорожню розмітку.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

У п'ятницю, 21 липня, підрядна організація «Луцькавтодорсервіс» розпочала оновлювати розмітку пішохідних переходів на основних перехрестях та поворотах міських доріг, які пролягають вздовж центральних вулиць Володимира.

Упродовж кількох днів розмітку буде поновлено на дорогах, що знаходяться біля вулиць Ковельської, Устилузької та Луцької.

«Принагідно інформуємо, що на таких вулицях як Ковельська, Устилузька, Луцька, Зимнівська, Данила Галицького та Степана Бандери нанесенням розмітки повинна займатись Служба автомобільних доріг Волинської області, на балансі якої перебувають зазначені дороги», – додають у міськраді.

На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото)На центральних вулицях Володимира малюють розмітку на пішохідних переходах (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів