Поділитись:

На півночі України фіксують спроби проникнення ворожих ДРГ

П'ятниця, 21 липня 2023, 13:02
На півночі України фіксують спроби проникнення ворожих ДРГ

Армія рф не полишає спроб знайти слабкі місця в обороні на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення ДРГ, але всі спроби були невдалі.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

«російська федерація не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках. У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими», – повідомив Наєв.

Він заявив, що вживаються всіх необхідних заходів щодо посилення оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також встановлення додаткових камер спостереження.

«З огляду на зазначене, можна впевнено сказати, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме. Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України», - зазначив Наєв.

19 липня Наєв повідомляв, що Україна посилює ділянки державного кордону через прибуття найманців пвк «вагнер» євгена пригожина на територію білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів