Поділитись:

На Волині серед ночі в жінки почалися стрімкі пологи, дитя народилося удома

Четвер, 20 липня 2023, 12:20
На Волині серед ночі в жінки почалися стрімкі пологи, дитя народилося удома

На Волині жінка народила вдома, лікарі «швидкої» допомогли з'явитися на світ здоровому хлопчику вдома.

19 липня об 00 год 57 хв до Центральної оперативної диспетчерської надійшло звернення, що в одному із населених пунктів області у жінки почалися  пологи, – повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Уже 01 год. 03 хв. бригада пункту ЕМД смт.Колки, Маневицького відділення ЕМД була на місці  виклику. Після оперативного та кваліфікованого огляду пацієнтки з’ясувалося, що у жінки це уже другі пологи, термін її  вагітності приблизно 39-40 тижнів, пологова діяльність стрімка», – йдеться у повідомленні медиків.

О 1 год. 10 хв. на світ з’явився здоровий маленький хлопчик. Маму та немовля доставили на госпіталізацію до пологового відділення найближчого закладу охорони здоров’я у задовільному стані.

«Вітаємо родину із поповненням, бажаємо здоров’я матері та малечі! Звертаємося до вагітних жінок, які проживають на території області: будь ласка, не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку, обов’язково спостерігайте вагітність у закладі охорони здоров’я, за можливості, заздалегідь приїздіть до пологового, щоб малюк з’явився на світ під контролем профільних спеціалістів, де є все необхідне обладнання для порятунку життя», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів