Поділитись:

Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)

Середа, 19 липня 2023, 16:34
Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)

У Нововолинську рятувальники ліквідували пожежу в квартирі на верхньому поверсі п’ятиповерхівки та евакуювали 15 мешканців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У середу, 19 липня, о 15:09 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці на вулиці Героїв ЗСУ в Нововолинську.

На місце події спрямували чергові варти 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вони встановили, що загоряння виникло в одній з кімнат квартири на п'ятому поверсі. 

Пожежа супроводжувалась сильним задимленням, тож рятувальники негайно евакуювали з квартир на 3-5 поверхах 15 людей, з яких один – чоловік з інвалідністю.

Горіння в житловій кімнаті рятувальники локалізували о 15:25, ліквідували о 15:33. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося запобігти поширенню пожежі на суміжні кімнати та розташовані поруч квартири.

На місці події працювали 10 рятувальників, були залучені три одиниці техніки, у тому числі – автодрабина.

Причина пожежі встановлюється.

Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото)Евакуювали 15 людей: у Нововолинську горіла квартира (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів